Nanocoating.nl

Schoenzool lijm met de beste lijm voor schoenzolen

Stap je net naar buiten, trap je per ongeluk in een dikke plas water en ja hoor, je schoen vol water. Wat blijkt, je schoenzool zit los maar nieuwe schoenen bestellen zit er deze maand even niet in. Repareren is dan je enige optie, die schoenzool moet weer goed vast. Gelukkig zijn er sterke schoenzool lijmen verkrijgbaar en is dit dus een fluitje van een cent. Schoenzool lijm is onder andere verkrijgbaar bij de bekende winkels zoals Action, Gamma, HEMA, Karwei en de AH. Maar ook online bij onder andere Bol.com en Amazon.nl. Vandaag bestellen heb je het morgen in huis en kan je direct die vervelende loszittende schoenzool vast lijmen.

Bekende schoenzool lijm merken

Als je wilt dat het in een keer goed zit met die schoenzool adviseren wij altijd om te kijken naar de bekende merken. Deze zijn soms wat duurder, zeker als je het vergelijkt met bijvoorbeeld lijmen van de Action, maar bieden veel betere kwaliteit. Dit komt onder andere doordat er meer en betere grondstoffen gebruikt worden voor maximale presetatie. Onder andere de bekende merken als Pattex, Bison en Tesa hebben sterke en goede lijmen voor schoenzolen. Zo hoef je maar 1x te plakken en kan je direct weer op pad.

Pattex Schoenlijm

+ Makkelijk verwerkbaar
+ Permanente hechting
+ Kan op verschillende materialen

Pattex schoenlijm

Bison Reparatiepasta

+ Eenvoudig te gebruiken
+ Waterdicht
+ Goede prijs/kwaliteit

Bison reparatiepasta

Tesa Secondelijm

+ Sterke secondelijm
+ Eenvoudig te verwerken
+ Snel droog

Tesa Secondenlijm

Kies in 3 stappen de juiste schoenlijm

Hoe kies je nu de juiste schoenlijm voor jouw schoen? Als je de volgende vragen beantwoord kom je snel tot de conclusie welke lijm je nodig hebt om jouw schoen weer tip-top in orde te maken.

  1. Welke materialen ga je op elkaar lijmen? (Rubber op rubber, Rubber op textiel, etc.)
  2. Is het een nette dure schoen of een goedkope schoen die je snel wilt repareren?
  3. Mag het lange droogtijd of moet het een korte droogtijd hebben?

Over het algemeen gaat over rubber op textiel lijmen. Bijvoorbeeld Vans schoenen met een rubberen zool die op een textiel schoen geplakt moeten worden. 9 van de 10 heb je het meeste aan de Bison Reparatiepasta.

Tip van de expert

Logo lijmgids.nl Een tip van ons als het aan komt op schoenzoo lijm is om altijd alles eerst heel goed schoon te maken. Liefst ook even ontvetten. Zo weet je dat de oppervlakte schoon is en de lijm beter hecht. Laat de schoenzool eerst goed drogen en breng vervolgens de schoenzool lijm aan. Volg altijd de instructies op de verpakking.

Schoenzool lijmen vergelijken

Wij hebben de meest verkochte schoenzool lijm onder elkaar gezet, zo kan je eenvoudig vergelijken en de schoenzool lijm kopen die je het meeste aanspreekt. De vergelijkingen baseren wij op informatie dat online beschikbaar is in combinatie met ervaringen van kopers. Gezien wij deze vergelijking geheel onafhankelijk benaderen heeft u een in een oogopslag een beeld van de verschillende producten. Onze onafhankelijkheid zit hem in het feit dat wij geen voorkeur presenteren en niet afhankelijk zijn door bijvoorbeeld advertentie inkomsten van de fabrikanten.

De adviesprijs kan wijzigen, om zeker te zijn dat je de juiste prijs betaald raden wij je aan om te klik op “bekijk hier”. Deze link verwijst je naar een webshop om zodoende de prijs te bekijken alsmede het product daar eventueel aan te schaffen.

ProductOmschrijvingAdviesprijsKopen
Pattex Special Schoenlijmmakkelijk verwerkbaar
reukloos
€ 8,09Bekijk hier
Bison Reparatiepastamakkelijk verwerkbaar
corrigeerbaar
€ 8,66Bekijk hier
Tesa Secondelijmsupersnel werkend
makkelijk verwerkbaar
€ 2,35Bekijk hier

Schoenlijm kopen?

Vandaag besteld = Snel, Voordelig en Morgen in Huis via deze webwinkels:

 

Pattex schoenlijm

Pattex Special Schoenlijm (Onze keuze)

Welk type schoen je ook wil repareren, Pattex Special Schoenlijm is speciaal ontwikkeld om een permanente hechting te garanderen. Dit product kan zelfs verschillende materiaalcombinaties aan elkaar bevestigen en is ideaal voor rechte, platte oppervlakken.

Wat is de beste schoenlijm volgens Lijmgids.nl?

Met het oog op duurzaamheid en druk vanuit de politiek om producten duurzaam te maken kan het dus zo zijn dat je in de toekomst wel moet leren hoe je je schoenen moet fixen. Daarom is het maar goed om te weten welke schoenlijm de beste is.  Zoals ook aan wordt gegeven in bovengenoemd stukje is volgens ons de Pattex Special Schoenlijm de beste schoenlijm. Eenvoudig in gebruik, niet duur en super sterk. De schoenzool eerst goed voorbereiden en daarna pas bewerken met de lijm. Goed laten drogen en hechten. Binnen 24 uur heb jij jouw schoenzool gerepareerd en kan je weer naar buiten.

Meest gestelde vragen over schoenzool lijm

In onderstaand overzicht staan de meest gestelde vragen die wij over schoenlijm hebben ontvangen. Heb jij een vraag die hier niet tussen staat? Vraag  het dan onderaan de pagina en wij helpen je graag verder!

In vergelijking met de kosten als je het zelf doet kan je wel tot 25 euro besparen. Voordeel is dat je weet dat het goed gaat als het bijvoorbeeld gaat om mooie en dure schoenen. Als je zelf een beetje handig bent kan je zelf heel eenvoudig een schoenzool lijmen.

Schoenzool lijm kan je bij bekende winkels in de buurt kopen of online via bijvoorbeeld Bol.com of Amazon.nl. Vaak als je op tijd bestelt heb je het morgen al in huis.

Ja zeker, de Bison Reparatiepasta is geschikt voor alle type schoenen bijvoorbeeld.

Vragen over schoenzool lijm? Stel ze gerust hieronder!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *