Nanocoating.nl

Alles over de beste Metaallijm

Epoxylijm of twee componenten lijm is uitermate geschikt om metalen oppervlakken te verlijmen. Metaallijm kopen doe je niet alleen voor metalen, zoals je wellicht zou verwachten. Met deze lijmsoort kun je ook kunststof, keramiek en hout aan elkaar bevestigen. Let wel op: de kleur lijkt op metaal en heeft een grijsachtige kleur. Wil je lijmresten of de lijm verwijderen? Natte lijmvlekken kun je verwijderen met warm water en zeep, maar uitgeharde metaallijm verwijder je uitsluitend mechanisch.

Je kunt metaallijm kopen bij allerlei winkels, zoals de Action. Denk dan aan 2 componentenlijm van Pattex, die regelmatig bij de winkelketen verkrijgbaar is. Bij bouwmarkten als Gamma, Praxis en Karwei koop je metaallijm van bijvoorbeeld Bison. Dit product heet officieel de 2 componentenlijm kombi metaal. Bij speciaalzaken (of online) kun je ook een speciale lijm van Loctite kopen, zoals de super glue-3 liquid die geschikt is voor metaal.

Metaallijm online kopen – Top 5

Metaalijm kopen?

Vandaag besteld = Snel, Voordelig en Morgen in Huis via deze webwinkels:

 

Vragen over metaallijm? Stel ze gerust hieronder!

6 antwoorden
  1. Robert
    Robert zegt:

    Wat kan ik nu het beste gebruiken om een koperen handvat vast te lijmen op een koperen wasbak.gegoten koper.is kneedbare lijm ook geschikt.of kan ik toch beter iets anders gebruiken.hoor graag van u.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *