Nanocoating.nl

Alles over de Beste Plasticlijm en Kunststoflijm

Plastic en kunststof is vaak lastig aan elkaar te lijmen. Als het gaat om kleine kunststof onderdelen is het wat eenvoudiger maar als het om grote plastic onderdelen gaat worden andere hechtingsmogelijkheden aanbevolen. Speciale plastic lijmen zijn verkrijgbaar waarbij het gelijmde stuk ook waterdicht is. Daarnaast zijn de zware lijmen ook in 2 componenten beschikbaar.

Deze speciale lijm is verkrijgbaar van de bekende merken zoals Pattex en Bison, en te krijgen bij de bekende winkels zoals Praxis, Gamma, Bol.com en Hornbach.

Plastic en kunststoflijmen online kopen

Wij hebben de top 5 meest gebruikte en aanbevolen plastic en kuststoflijmen naast elkaar gezet

Kunststoflijm kopen?

Vandaag besteld = Snel, Voordelig en Morgen in Huis via deze webwinkels:

 

Kunststoflijm vergelijken

Wij hebben de meest verkochte kunststoflijm onder elkaar gezet, zo kan je eenvoudig vergelijken en de plastic lijm kopen die je het meeste aanspreekt. De vergelijkingen baseren wij op informatie dat online beschikbaar is in combinatie met ervaringen van kopers. Gezien wij deze vergelijking geheel onafhankelijk benaderen heeft u een in een oogopslag een beeld van de verschillende producten. Onze onafhankelijkheid zit hem in het feit dat wij geen voorkeur presenteren en niet afhankelijk zijn door bijvoorbeeld advertentie inkomsten van de fabrikanten.

De adviesprijs kan wijzigen, om zeker te zijn dat je de juiste prijs betaald raden wij je aan om te klik op “bekijk hier”. Deze link verwijst je naar een webshop om zodoende de prijs te bekijken alsmede het product daar eventueel aan te schaffen.

ProductOmschrijvingAdviesprijsKopen
3BMTmakkelijk verwerkbaar
reukloos
€ 7,95Bekijk hier
Acrifixmakkelijk verwerkbaar€ 22,95Bekijk hier
Pattexsterk
gemakkelijk
snel
€ 7,99Bekijk hier
Bisonmakkelijk verwerkbaar€7,-Bekijk hier
Merkloos (groot verpakking)makkelijk verwerkbaar
corrigeerbaar
oplosmiddelvrij
€ 4,95Bekijk hier

Vragen over kunststoflijm? Stel ze hier!

13 antwoorden
 1. Renske
  Renske zegt:

  Ik zoek lijm om de kunststof voor- en achter plaat van een “Uten silo”, een organizer voor aan de wand, weer aan elkaar te plakken. Waarschijnlijk door overbelasting zijn voor en achterzijde van elkaar los geraakt. Het is een groot oppervlak en moet eenmaal geplakt wel wat gewicht kunnen dragen. Wat zou u aanraden?
  Mvgr. Renske

  Beantwoorden
 2. Wim Molenaar
  Wim Molenaar zegt:

  Goedendag,
  Wij hebben een AED laten installeren en willen daar bordjes bij hangen. De bordjes zijn van polypropyleen en moeten op een geschilderde, betonnen pilaar komen te hangen.
  Kunt u hiervoor een lijm aanraden?
  Alvast bedankt,
  Wim

  Beantwoorden
 3. Andreas
  Andreas zegt:

  Ik wil graag een aquarium maken van plexiglas, omdat ik geen aquarium heb gevonden met de juiste afmetingen. Het aquarium wil ik maken van plexiglas, en wil ik graag bijna volledig vullen met water. Heeft u hier de juiste lijm voor?

  Beantwoorden
 4. Anthoon
  Anthoon zegt:

  Goede middag

  ik ben opzoek naar een componentenlijm voor het lijmen van het huis van een Gardena pomp

  kunt u hiervoor iets aanbieden

  Met vriendelijke groet,
  Anthoon

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *