Nanocoating.nl

Hittebestendige lijm voor vurige klusjes

Hittebestendige lijm komt goed van pas als je iets wilt creëren of repareren, waarbij hoge temperaturen invloed hebben op het proces. Denk aan randen langs je kookplaat, de oven voor het glas of de schermen voor de open haard. Ook hittebestendige siliconenkit is geschikt voor deze klussen, waarbij de temperatuur tot wel 300 graden Celcius kan stijgen.

Dit goedje hecht op diverse ondergronden, zoals keramiek, metaal en glas. Deze lijm, die bestand is tegen hoge temperaturen, koop je als je mazzel hebt een keer bij de Action. Normaliter zul je echter direct naar de bouwmarkt moeten rijden óf online de hittebestendige lijm of kit bestellen. De beste hittebestendige lijm koop je bijvoorbeeld bij Gamma, Praxis en Hubo.

Hittebestendige lijm en kit online kopen – Top 3

Hittebestendige lijm kopen?

Vandaag besteld = Snel, Voordelig en Morgen in Huis via deze webwinkels:

 

Hittebestendige lijm vergelijken

Wij hebben de meest verkochte hittebestendige lijm onder elkaar gezet, zo kan je eenvoudig vergelijken en de hittebestendige lijm kopen die je het meeste aanspreekt. De vergelijkingen baseren wij op informatie dat online beschikbaar is in combinatie met ervaringen van kopers. Gezien wij deze vergelijking geheel onafhankelijk benaderen heeft u een in een oogopslag een beeld van de verschillende producten. Onze onafhankelijkheid zit hem in het feit dat wij geen voorkeur presenteren en niet afhankelijk zijn door bijvoorbeeld advertentie inkomsten van de fabrikanten.

De adviesprijs kan wijzigen, om zeker te zijn dat je de juiste prijs betaald raden wij je aan om te klik op “bekijk hier”. Deze link verwijst je naar een webshop om zodoende de prijs te bekijken alsmede het product daar eventueel aan te schaffen.

ProductOmschrijvingAdviesprijsKopen
Bison High Tempblijvend elastisch
waterbestendig
hoge kwaliteit
€ 14,49Bekijk hier
Mesamakkelijk verwerkbaar
hoge kwaliteit
€ 15,95Bekijk hier
Fermitmakkelijk verwerkbaar
hoge kwaliteit
€ 22,95Bekijk hier

Vragen over hittebestendige lijm? Stel ze gerust hieronder!

24 antwoorden
 1. astrid
  astrid zegt:

  Hoi, de metalen plaat van de oven(buitenkant) is losgelaten. Welke lijm of kit adviseren jullie om deze weer vast te plakken?

  groet, Astrid

  Beantwoorden
 2. Maria
  Maria zegt:

  Hallo,
  Ik zoek transparante houtlijm die kleine gaatjes kan dichten in saunahout, aan de binnenkant van een sauna. Deze moet dus hittebestendig zijn tot 100 graden.
  Wat is jullie advies?
  Hartelijke groet,
  Maria

  Beantwoorden
 3. luuk
  luuk zegt:

  Hallo,
  Ik zoek Hittebestendig lijm Dat ik kan gebruiken om het hitte bed van mijn 3d printer vast te lijmen. Want toen ik een print er aan het af halen was sneed ik in het bodem. De bodem is van plastic en wat er onder zit ook.

  Beantwoorden
 4. Knars
  Knars zegt:

  Ik zoek een hittebestendige lijm om klittenband op de rail van een vouwgordijn te plakken, zodat het gordijn in de warme zon niet steeds naar beneden valt. Tips?

  Beantwoorden
 5. Marc
  Marc zegt:

  Er is een hoek van mijn inductie kookplaat afgebroken, driehoekje van 4x4x4 cm. Ik kan het stukje deels op het ijzeren frame en werkblad waar kookplaat is ingebouwd lijmen. Welke lijm ?

  Beantwoorden
 6. c van heuven
  c van heuven zegt:

  ik heb een gietijzeren ketel, waarin water om thee mee te maken wordt gekookt. Er zitten enkele zeer kleine gaatjes in. Zou ik die kunnen dicht maken met hittebestendige lijm? En komen er dan geen giftige stoffen in het theewater?

  Beantwoorden
 7. Katleen
  Katleen zegt:

  Hallo,
  Ik ben op zoek naar een hittebestendige lijm om een keramiek-schotel te lijmen waarop brood op wordt gebakken met een warmte van 240 gr C. De lijm zou dus hittebestendig en voedselveilig moeten zijn.
  Alvast bedankt voor uw advies.
  Groetjes,
  Katleen

  Beantwoorden
 8. edgar
  edgar zegt:

  hallo, mijn keramische ovenplaat van de magnetron is in meerdere stukken gebroken.

  eerdere reparatie met superlijm werkte niet. welke lijm raadt u aan?

  vr. grt

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *