Nanocoating.nl

Alles over de beste lijmspray

Lijmspray is vloeibare lijm in een spuitbus, die je eenvoudig en snel aanbrengt op diverse materialen. Zowel zachte- als harde materialen hechten in no time aan elkaar, waardoor de lijmspray vaak wordt ingezet op het verlijmen van stoffen op harde ondergronden. Denk aan verbindingen als schuimrubber, polyether en textielstoffen met metaal, kunststof en hout. De verbinding blijft ook na opdroging flexibel en veerkrachtig.

Lijmspray kopen doe je bij bouwmarkten als Praxis, Gamma en Karwei, maar ook bij de Action zijn varianten verkrijgbaar. Deze zijn vaak wel geproduceerd voor hobbyprojecten en minder geschikt voor professionele toepassingen. De lijmspray spuitbus van het merk 3M is dan wel weer voor vakkundige projecten, waardoor deze dus ook enkel verkrijgbaar is bij speciaalzaken en groothandels. Er zijn inmiddels ook speciale duurzame lijmverpakkingen te koop, die op basis van cellulose zijn geproduceerd. Deze lijmsoort bevat geen gifstoffen, maar is wel krachtig in gebruik.

Lijmspray kopen?

Vandaag besteld = Snel, Voordelig en Morgen in Huis via deze webwinkels:

 

Lijmspray vergelijken

Wij hebben de meest verkochte lijmspray onder elkaar gezet, zo kan je eenvoudig vergelijken en de lijm spray kopen die je het meeste aanspreekt. De vergelijkingen baseren wij op informatie dat online beschikbaar is in combinatie met ervaringen van kopers. Gezien wij deze vergelijking geheel onafhankelijk benaderen heeft u een in een oogopslag een beeld van de verschillende producten. Onze onafhankelijkheid zit hem in het feit dat wij geen voorkeur presenteren en niet afhankelijk zijn door bijvoorbeeld advertentie inkomsten van de fabrikanten.

De adviesprijs kan wijzigen, om zeker te zijn dat je de juiste prijs betaald raden wij je aan om te klik op “bekijk hier”. Deze link verwijst je naar een webshop om zodoende de prijs te bekijken alsmede het product daar eventueel aan te schaffen.

ProductOmschrijvingAdviesprijsKopen
Bisonmakkelijk verwerkbaar
corrigeerbaar
€ 13,95Bekijk hier
Collallmakkelijk verwerkbaar
corrigeerbaar
€ 15,99Bekijk hier
Peitsmansupersnel werkend
makkelijk verwerkbaar
€ 12,49Bekijk hier
TESAmakkelijk verwerkbaar€ 19,95Bekijk hier
3Mmakkelijk verwerkbaar
supersnel werkend
€ 24,95Bekijk hier

Vragen over lijmspray? Stel ze gerust hieronder!

8 antwoorden
 1. Rob
  Rob zegt:

  Mijn autodakbekleding laat los. Ik zoek een lijmspray met een verlengde spraytuit.
  Kunt u mij vertellen welke ik dan het beste kan gebruiken?

  Beantwoorden
 2. Erdinç
  Erdinç zegt:

  Hoi,
  Ik ben mijn camper aan het renoveren en wil graag een nieuwe hemelbekleding.

  Er hangt nu een soort tapijt en wil daarop Skai leer kleven.
  Mijn camper is 2.5m breed en bijna 9m lang.
  Wat raadt je mij aan?
  Alvast bedankt,
  Erdinç

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *