Alles over de Beste Textiellijm en waar je het online kan kopen

In een geval dat textiel kapot is gegaan of je twee textiel materialen aan elkaar wilt hechten heb je 2 opties: lijmen of naaien. Lijmen heeft als voordeel dat je niet ziet dat aan elkaar gehecht is waarbij het naaien een duidelijke lijn te zien is. Textiel lijm is over het algemeen transparant verkrijgbaar van de bekendere merken zoals Pattex en Bison. Ook het minder bekende merk E6000 en Gutermann zijn zeer aanbevolen als textiellijm.

> Direct naar de top 5 textiellijmen

Onder textiel lijm wordt ook wel kledinglijm verstaan. Zeker om dat het een speciale lijm voor voor stof is dat voor ieder kleding stuk gebruikt kan worden. Bekijk onderstaande lijmen om stoffen aan elkaar te lijmen. Textiel lijm is te koop bij de bekende winkels zoals Action, Gamma, HEMA, Praxis en Bol.com.

Textiellijm Online Kopen – Top 5

Wij hebben de meest verkochte en beste textiellijmen naast elkaar gezet in onze top 5:

Textiellijm kopen?

Vandaag besteld = Snel, Voordelig en Morgen in Huis via deze webwinkels:

 

Wat is textiellijm en wat zijn de voordelen van het gebruik ervan?

secondelijm met dopTextiel lijm is een zelfklevend product dat wordt gebruikt als alternatief voor het naaien van kleding en andere materialen van textiel. Hiermee kunt u stoffen samen lamineren zonder een draad en naald te gebruiken met de optie om tijdelijke of permanente bindingen te maken.

Als u een goede permanente textiel lijm gebruikt, zult u genieten van de prachtige voordelen die het te bieden heeft, waaronder de duurzaamheid en de wasbaarheid.

Textiel lijm wordt grotendeels gezien als gemaakt voor degenen die niet zo goed zijn in naaien, maar dat is niet waar. Het was eigenlijk bedoeld voor het handiger maken van doe-het-zelf en professioneel ontwerpen en repareren van kleding.

Als je een strak schema hebt en je wilt snel een naaitaak voltooien, of de jurk die je draagt voor het interview moet snel worden gerepareerd, maar er is niet genoeg tijd om het te naaien, het gebruik van de beste lijm voor stof is zeker de moeite waard.

Hoe textiel lijm te gebruiken

Bekijk in de volgende video hoe textiellijm eenvoudig een broek kan repareren.

Vragen over textiellijm? Stel ze hier!

16 antwoorden
  1. Peter Hoekstra
    Peter Hoekstra zegt:

    Goedendag, ik heb een spijkerbroek met een gat vlakbij het kruis. Nu wil ik een stuk spijkerstof gebruiken om dit gat op te vullen. Nu zie ik in de video dat met kledinglijm dit gemaakt kan worden. Welke lijm moet ik nu hebben dan?

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *