Nanocoating.nl

Alles over de beste leerlijm

De beste leerlijm is afhankelijk van de aard van je project, want met welk doel wil je leer lijmen? Als je de verkeerde lijm voor leer gebruikt, dan kan het materiaal verharden en lelijk van kleur worden. Allereerst moet je bij jezelf te rade gaan of je iets tijdelijk wilt verlijmen of permanent. Voor langdurige leer op leer projecten gebruik je bij voorkeur een neopreenlijm, maar dan is vast ook echt vast. Wees je daar goed bewust van. Voor een tijdelijke hechting, dit gebruikt men vaak voordat er gestikt gaat worden, gebruik je rubbercementlijm. Dan kunnen de oppervlakken verschoven worden en zelfs na het drogen kun je de verlijmde delen nog los van elkaar trekken.

Maar hoe zit het als je leer op hout lijmen wilt? Gebruik een kwalitatief goede lijm, zoals Bison Tix, Pattex voor Leer of Bison Kit. Een speciale lijm voor leer is niet overal verkrijgbaar, dus een leer lijm zul je bij de Action of Hema niet zo snel vinden. Wél online of bij je lokale bouwmarkt, zodat je met een gerust hart leer kunt lijmen op hout.

Leerlijm online kopen – Top 3

Leerlijm kopen?

Vandaag besteld = Snel, Voordelig en Morgen in Huis via deze webwinkels:

 

Leerlijm vergelijken

Wij hebben de meest verkochte leerlijm onder elkaar gezet, zo kan je eenvoudig vergelijken en de leer lijm kopen die je het meeste aanspreekt. De vergelijkingen baseren wij op informatie dat online beschikbaar is in combinatie met ervaringen van kopers. Gezien wij deze vergelijking geheel onafhankelijk benaderen heeft u een in een oogopslag een beeld van de verschillende producten. Onze onafhankelijkheid zit hem in het feit dat wij geen voorkeur presenteren en niet afhankelijk zijn door bijvoorbeeld advertentie inkomsten van de fabrikanten.

De adviesprijs kan wijzigen, om zeker te zijn dat je de juiste prijs betaald raden wij je aan om te klik op “bekijk hier”. Deze link verwijst je naar een webshop om zodoende de prijs te bekijken alsmede het product daar eventueel aan te schaffen.

ProductOmschrijvingAdviesprijsKopen
Pattex specialmakkelijk verwerkbaar
corrigeerbaar
€ 7,99Bekijk hier
Bison Tixmakkelijk verwerkbaar€ 8,-Bekijk hier
Bison kit voor leermakkelijk verwerkbaar
corrigeerbaar
oplosmiddelvrij
€ 5,95Bekijk hier

Vragen over leerlijm? Stel ze gerust hieronder!

8 antwoorden
 1. Patricia
  Patricia zegt:

  Het leer aan de binnenkant van mijn autodeur heeft losgelaten, hoe kan ik dit het beste plakken, liefst met een sneldrogende lijm omdat ik het leer strak moet trekken.
  Groetjes Patricia

  Beantwoorden
 2. Christa
  Christa zegt:

  Beste Lijmgids,

  Ik wil haren lijmen op leer, het liefst met een transparante lijm. Moet stevig en permanent vast zitten. Wat kan ik hiervoor het beste gebruiken? een platte strook leer met lange haren (manen)

  vrgr, Christa

  Beantwoorden
 3. Maarten
  Maarten zegt:

  Ik heb een scheur (winkelhaak) in het leer gedeelte van de rugleuning mijn autostoel.
  Wordt dus heel dynamisch belast.
  Welke lijm is hiervoor het beste?
  En moet er een stukje leer als ondergrond gebruikt worden, of mag dat ook textiel zijn?

  Dank en vriendelijke groet,

  Maarten.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *