Nanocoating.nl

Alles over de beste Industriële lijm en structurele lijm

Industriële lijm is niets meer dan een lijmproduct, dat men gebruikt in de industrie. Denk aan assemblage van onderdelen, brandvertragende lijm voor de luchtvaart, verpakkingslijmen, maar ook de bekende montage lijmen. Ook in jouw schuur of de bedrijfsbus van de lokale monteur kan een flesje industriële secondelijm niet ontbreken, want dit product is oersterk en lijmt vele materialen, zoals metaal, leer, kurk, hout en rubber.

Je kunt er scheuren mee repareren, gaten opvullen, delen verlijmen of materialen mee versterken. Kortom, een ware alleskunner.

Is de lijm eenmaal uitgehard, dan kan het direct worden geschuurd, overschilderd en zelfs machinaal worden bewerkt. De droogtijd is maximaal 60 seconden, maar meestal is het met enkele seconden wel klaar. Heb je last van overtollige lijm, direct na de klus? Dit verwijder je snel met een droge doek van papier. De lijm is in theorie oplosbaar met aceton, maar houd in gedachten dat dit in de praktijk nog wel eens kan tegenvallen! Denk erom dat je bij het gebruik van deze krachtige lijmsoort jezelf beschermt, want je wilt jezelf natuurlijk niet beschadigen of vastplakken.

Je kunt de industriële lijm niet kopen bij de plaatselijke bouwmarkt, maar wel eenvoudig online, zoals bij bol.com.

Industriële lijm online kopen – Top 5

Industriële lijm kopen?

Vandaag besteld = Snel, Voordelig en Morgen in Huis via deze webwinkels:

 

Industriële lijm vergelijken

Wij hebben de meest verkochte industriële lijm onder elkaar gezet, zo kan je eenvoudig vergelijken en de industriële lijm kopen die je het meeste aanspreekt. De vergelijkingen baseren wij op informatie dat online beschikbaar is in combinatie met ervaringen van kopers. Gezien wij deze vergelijking geheel onafhankelijk benaderen heeft u een in een oogopslag een beeld van de verschillende producten. Onze onafhankelijkheid zit hem in het feit dat wij geen voorkeur presenteren en niet afhankelijk zijn door bijvoorbeeld advertentie inkomsten van de fabrikanten.

De adviesprijs kan wijzigen, om zeker te zijn dat je de juiste prijs betaald raden wij je aan om te klik op “bekijk hier”. Deze link verwijst je naar een webshop om zodoende de prijs te bekijken alsmede het product daar eventueel aan te schaffen.

ProductOmschrijvingAdviesprijsKopen
HGmakkelijk verwerkbaar
reukloos
€ 29,50Bekijk hier
Universeelmakkelijk verwerkbaar
corrigeerbaar
€ 11,95Bekijk hier
Sikasupersnel werkend
makkelijk verwerkbaar
€ 29,95Bekijk hier
Bostikmakkelijk verwerkbaar
reukloos
€ 6,95Bekijk hier
Bostik kitmakkelijk verwerkbaar
supersnel werkend
€ 26,99Bekijk hier

Vragen over industriële lijm? Stel ze gerust hieronder!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *