Nanocoating.nl

Alles over Contactlijm

Contactlijm is een elastische lijm, die zelfs na het uitharden enorm flexibel blijft. Het wordt o.a. gebruikt op stickers, vloerbedekking en schoenen. De definitieve lijmverbinding komt tot stand, nadat de met lijm bestreken oppervlakken contact maken. Door er korte tijd (vaak ongeveer 30 minuten) druk op uit te oefenen, hechten de delen, waarna het langzaam compleet uithardt. Na het verlijmen is verschuiven niet meer mogelijk! Wil je natte lijmresten verwijderen, dan doe je dit met ontvetter of verdunner (zoals de speciale versie van Bison Kit). Uitgeharde lijmresten kun je enkel mechanisch verwijderen.

Wil je contactlijm kopen, dan breng je vandaag nog een bezoek aan jouw lokale bouwmarkt. Je koopt er bijvoorbeeld Bison universele contactlijm in een tube of spray van hetzelfde merk. Denk aan de Gamma, Praxis of Karwei. Af en toe koop je ook Bison kit contactlijm of Pattex contactlijm bij de Action; goed en goedkoop! Heb je grote hoeveelheden contactlijm nodig? Ga dan voor een grootverpakking van bijvoorbeeld 5 liter naar een speciaalzaak óf koop online.

De volgende 5 contactlijmen worden door gebruikers positief ervaren, zowel het hechten als de levensduur worden vaak gemiddeld met 4 sterren (van de 5) beoordeelt.

De top 5 meest verkochte contactlijmen

Wij hebben de 5 meest verkochte en aanbevolen contactlijmen naast elkaar gezet in een handig overzicht:

Contactlijm kopen?

Vandaag besteld = Snel, Voordelig en Morgen in Huis via deze webwinkels:

 

Contactlijm vergelijken

Wij hebben de meest verkochte contactlijm onder elkaar gezet, zo kan je eenvoudig vergelijken en de contactlijm kopen die je het meeste aanspreekt. De vergelijkingen baseren wij op informatie dat online beschikbaar is in combinatie met ervaringen van kopers. Gezien wij deze vergelijking geheel onafhankelijk benaderen heeft u een in een oogopslag een beeld van de verschillende producten. Onze onafhankelijkheid zit hem in het feit dat wij geen voorkeur presenteren en niet afhankelijk zijn door bijvoorbeeld advertentie inkomsten van de fabrikanten.

De adviesprijs kan wijzigen, om zeker te zijn dat je de juiste prijs betaald raden wij je aan om te klik op “bekijk hier”. Deze link verwijst je naar een webshop om zodoende de prijs te bekijken alsmede het product daar eventueel aan te schaffen.

ProductOmschrijvingAdviesprijsKopen
Bison contactlijmhandig in gebruik
duurzaam
Goede prijs/kwaliteit
€ 5,49Bekijk hier
Bison transparantmakkelijk verwerkbaar
corrigeerbaar
oplosmiddelvrij
€ 5,95Bekijk hier

Vragen over contactlijm? Stel ze gerust hieronder!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *