Alleslijm informatie- en koopgids

Alles over de beste universele lijmen

Voor iedere klus is er wel een lijmsoort te bedenken. Zie je door de bomen het bos niet meer? Kies dan voor alleslijm, ook wel universele lijm. Deze universele krachtpatser is geschikt voor het lijmen van: papier, karton, textiel, diverse kunststoffen, piepschuim (Tempex) en leer. Ook kleine stukjes hout, glas, keramiek, porselein en metaal behoren tot de mogelijkheden. Kenmerkend voor universele lijm is de droogtijd.

Grote namen in de wereld van universele lijm zijn Bison, Pattex en Pritt. Andere kwalitatieve merken zijn Velpon en Collall. Daarnaast zijn er ook budget opties verkrijgbaar, namelijk alleslijm van de Hema of Action. Alleslijm is bekend onder meerdere noemers. Zo is er bijvoorbeeld Pattex multi alleslijm en hanteert Bison ook wel de naam universele lijm.

Natuurlijk kan je terecht bij bouwmarkten zoals Gamma of Praxis voor universele lijm. Maak het jezelf echter gemakkelijk en kies voor makkelijk en snel thuisbezorgd via Bol.com.

Bekijk de handige Pattex Alleslijm (Crocodile)

Bekijk hier de top 5 beste alleslijm

Alleslijm kopen?

Vandaag besteld = Snel, Voordelig en Morgen in Huis via deze webwinkels:

 

Vragen over alleslijm? Stel ze gerust hieronder!

2 antwoorden
  1. walter
    walter zegt:

    Al ‘googelend’ kwam ik op uw website lijmgids.nl terecht, waar ik wel een afbeelding van ons Collall- fabricaat aantrof, maar verder geen informatie. In het kader van het promoten van een kwalitatief oer-Nederlands product, dat al decennia in ons land wordt geproduceerd en gebruikt (vraag maar aan leraren op basisscholen), toch een gemis op de website!

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *