Nanocoating.nl

Alles over de Beste Alleslijm & Universele lijm

Voor iedere klus is er wel een lijmsoort te bedenken. Zie je door de bomen het bos niet meer? Kies dan voor alleslijm, ook wel universele lijm. Deze universele krachtpatser is geschikt voor het lijmen van: papier, karton, textiel, diverse kunststoffen, piepschuim (Tempex) en leer. Ook kleine stukjes hout, glas, keramiek, porselein en metaal behoren tot de mogelijkheden. Kenmerkend voor universele lijm is de droogtijd.

Grote namen in de wereld van universele lijm zijn Bison, Pattex en Pritt. Andere kwalitatieve merken zijn Velpon en Collall. Daarnaast zijn er ook budget opties verkrijgbaar, namelijk alleslijm van de Hema of Action. Alleslijm is bekend onder meerdere noemers. Zo is er bijvoorbeeld Pattex multi alleslijm en hanteert Bison ook wel de naam universele lijm.

Natuurlijk kan je terecht bij bouwmarkten zoals Gamma of Praxis voor universele lijm. Maak het jezelf echter gemakkelijk en kies voor makkelijk en snel thuisbezorgd via Bol.com.

Alleslijm online kopen – Top 5

Alleslijm kopen?

Vandaag besteld = Snel, Voordelig en Morgen in Huis via deze webwinkels:

 

Lijmverwijderaar vergelijken

Wij hebben de meest verkochte lijmverwijderaars onder elkaar gezet, zo kan je eenvoudig vergelijken en de lijmverwijderaar kopen die je het meeste aanspreekt. De vergelijkingen baseren wij op informatie dat online beschikbaar is in combinatie met ervaringen van kopers. Gezien wij deze vergelijking geheel onafhankelijk benaderen heeft u een in een oogopslag een beeld van de verschillende producten. Onze onafhankelijkheid zit hem in het feit dat wij geen voorkeur presenteren en niet afhankelijk zijn door bijvoorbeeld advertentie inkomsten van de fabrikanten.

De adviesprijs kan wijzigen, om zeker te zijn dat je de juiste prijs betaald raden wij je aan om te klik op “bekijk hier”. Deze link verwijst je naar een webshop om zodoende de prijs te bekijken alsmede het product daar eventueel aan te schaffen.

ProductOmschrijvingAdviesprijsKopen
Cre-Ationmakkelijk verwerkbaar
corrigeerbaar
als het zit dan zit het ook echt vast.
€ 10,49Bekijk hier
Pattexmakkelijk verwerkbaar
corrigeerbaar
€ 13,25Bekijk hier
Pattex 100%supersnel werkend
makkelijk verwerkbaar
€ 15,95Bekijk hier
Power Gluemakkelijk verwerkbaar
reukloos
€ 4,69Bekijk hier
Bisonmakkelijk verwerkbaar
corrigeerbaar
€ 7,95Bekijk hier

Bekijk de handige Pattex Alleslijm (Crocodile)

Vragen over alleslijm? Stel ze gerust hieronder!

4 antwoorden
 1. walter
  walter zegt:

  Al ‘googelend’ kwam ik op uw website lijmgids.nl terecht, waar ik wel een afbeelding van ons Collall- fabricaat aantrof, maar verder geen informatie. In het kader van het promoten van een kwalitatief oer-Nederlands product, dat al decennia in ons land wordt geproduceerd en gebruikt (vraag maar aan leraren op basisscholen), toch een gemis op de website!

  Beantwoorden
 2. Guido
  Guido zegt:

  Ik ben op zoek naar goede lijm voor verlijmen van ceramiek bij restauratie van ceramische of grès vazen van Boch, ( Catteau/Chevalier/d’Hossche).
  Mag geen secondelijm zijn, maar toch voldoende vlug verlijmen om restauratie van gebroken vazen vlot te laten gebeuren.
  Met dank,
  Guido

  Beantwoorden

Trackbacks & Pingbacks

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *