Over Lijmgids.nl

Over ons lijmgids.nl

Eerste versie van Lijmgids.nl in 2018

Wat doen wij nu precies? Heel eenvoudig, wij zoeken van allerlei lijmen uit wat het beste product is voor de meeste projecten en klusjes. Wij houden hier dan ook rekening met de kwaliteit van de lijm, functionaliteit, elasticiteit en prestaties. Vanzelfsperkend houden wij ook rekening met prijs en schromen wij niet om je de juiste richting op te sturen als het aan komt op aanbiedingen.

Of het nu gaat om textiellijm, of de beste glaslijm, welke hittebestendige lijm je moet hebben voor je ovenraam, wij gaan op onderzoek uit en zorgen voor een goed onderzoek. Zo hopen wij dat de keuze voor het kiezen van de juiste lijm een fluitje van een cent is. Wij proberen zo goed mogelijk 3 tot 5 lijmen met elkaar te  vergelijken om te komen tot een duurdere van betere kwaltieit en levensduur en goedkope lijmen. Zo is er voor ieder budget een lijm dat perfect aansluit.

Wist je dat er een lijm bestaat dat in een hart gebruikt kan worden? Check het hier!

Ons doel is om transparantie in de wereld van lijm te brengen. Dit doen wij dan ook door kwaliteitsreview en het uiteenzetten van de verschillende producten. Wat zijn voordelen en nadelen, hoe worden deze producten ervaren door mensen die deze lijmen gebruikt hebben en nog veel meer. Missen wij informatie of wil je simpelweg feedback geven, stuur ons dan een berichtje. Dit wordt zeer gewaardeerd!

Verdienmodel van Lijmgids.nl

Ons platform verdient aan affiliate marketing en advertenties. Dat betekent dat als onze bezoekers op een productlink klikken en het product aanschaffen in de betreffende webshop wij daar een kleine commissie over verdienen. Dit loopt zo tussen de 1% tot 10% afhankelijk welk product er wordt aangeschaft. Wij laten ons niet beinvloeden door producenten of webshops die wel of geen affiliate programma hebben. Onze aanraders zijn dan ook nooit beinvloed door de hoogste bieder.

Hoe selecteren wij producten?

Door middel van eigen onderzoek, advies van familie, vrienden en bekenden, op aanraden van onze bezoekers en lezers, en soms fabrikanten die ons een sample opsturen om te testen. Te dure producten nemen wij niet mee in onze reviews en onderzoeken gezien deze niet voor de meeste mensen interessant is. Wij willen nog steeds een zo breed mogelijk publiek voorzien van transparantie en informatie om te komen tot de juiste aankoop. Waarom op deze manier? Ook wij moeten ergens een lijn trekken, wij moeten de keuze makkelijker maken en niet moeilijker.

Samenwerken met Lijmgids.nl

Heb jij een suggestie om samen te werken? Neem gewoon contact met ons op en laten we dit bespreken!

Gebruik onze contactpagina om contact op te nemen.