Nanocoating.nl

Een lek dichten met lijm voor de jacuzzi

Zowel met warme als koude temperaturen kun je genieten van je opblaasbare jacuzzi. In de jacuzzi is het namelijk aangenaam warm. De opblaasbare jacuzzi is goedkoper dan een vaste jacuzzi en is bovendien makkelijk op te bergen. Helaas kan het ook voorkomen dat de jacuzzi lek raakt. Betekent dit dat je de jacuzzi bij het grofvuil moet zetten? Gelukkig niet! Met lijm voor de jacuzzi is het mogelijk om het lek te dichten. Zo voorkom je dat je jacuzzi leegloopt en kun je hem gewoon blijven gebruiken. Door middel van onze gids weet je welke lijm je nodig hebt en hoe je de jacuzzi repareert!

Waar kun je lijm voor je jacuzzi kopen?

Met lijm voor je jacuzzi voorkom je dat je een nieuwe jacuzzi moet aanschaffen! Door het lek te dichten, ben je veel goedkoper uit. Een opblaasbare jacuzzi of een opblaasbaar zwembad is grotendeels van PVC gemaakt. Als je lijm voor je jacuzzi zoekt, heb je dus een speciale PVC-lijm of kit nodig. Een goede PVC-lijm vind je niet in de lokale supermarkt. Voorbeelden van topmerken zijn Griffon, Saba en Bison. Je kunt deze lijmen in de bouwmarkt vinden. Daarnaast vind je ook lijm voor de jacuzzi op webshops als Amazon en Bol. Als je de lijmen hier bestelt, heb je ze vaak de volgende dag al in huis. Om het lek te dichten heb je ook een PVC patch of folie nodig.

Product titel

+ Voordeel 1
+ Voordeel 2
+ Voordeel 3

Tesa Secondenlijm

Product titel

+ Voordeel 1
+ Voordeel 2
+ Voordeel 3

Tesa Secondenlijm

Product titel

+ Voordeel 1
+ Voordeel 2
+ Voordeel 3

Tesa Secondenlijm

Tip van de expert

Weet je niet precies waar het lek in je jacuzzi zit? Je kunt het lek vinden door water te mengen met zeep of afwasmiddel. Dit kun je met een kwast of plantenspuit op de jacuzzi aanbrengen. Zie je luchtbelletjes? Dan bevindt het lek zich op die plek. Maak de plek droog voordat je de jacuzzi repareert, zodat de lijm goed hecht.

Lijm voor Jacuzzi kopen?

Vandaag besteld = Snel, Voordelig en Morgen in Huis via deze webwinkels:

 

Meest gestelde vragen over lijm voor Jacuzzi

In onderstaand overzicht staan de meest gestelde vragen die wij over lijm voor Jacuzzi hebben ontvangen. Heb jij een vraag die hier niet tussen staat? Vraag  het dan onderaan de pagina en wij helpen je graag verder!

Ga na waar het lek zich bevindt met een mengsel van water en zeep of afwasmiddel. Je kunt dit aanbrengen met een kwast of met een plantenspuit. Het lek bevindt zich op de plek waar je luchtbelletjes ziet verschijnen. Droog de plek rondom het lek goed af. Smeer zowel de plek rondom het lek als de folie goed in met lijm. Breng de PVC patch vervolgens goed aan op de jacuzzi. Laat de lijm opdrogen en smeer hierna ook de randen rondom het aangebrachte stuk folie goed in. Laat de lijm tot slot nog eens goed drogen voordat je weer in de jacuzzi stapt.

Gebruik PVC-lijm of kit in combinatie met een PVC patch/folie om het lek te dichten. Fabrikanten als Saba, Griffon en Sibon hebben lijmen die zeer geschikt zijn voor een opblaasbare jacuzzi. Vergeet niet om ook een PVC-folie of patch te bestellen.

Een lek in een opblaasjacuzzi kan op verschillende plekken ontstaan, bijvoorbeeld de bij aanhechtingspunten van de pomp. Daarnaast kunnen ook de onderkant of de zijkanten lek raken, bijvoorbeeld door scherpe sieraden.

Vragen over Lijm voor Jacuzzi? Stel ze gerust hieronder!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *