Alles over de beste porselein lijm

Het zal je maar gebeuren: je laat je favoriete serviesstuk, kunstwerk of dure vaas vallen. Zomaar kapot, maar wees gerust, je kunt keramiek lijmen zonder problemen. Ook aardewerk lijmen hoeft geen uitdaging te zijn door de juiste porselein lijm te kopen. Een twee componenten epoxylijm is water- en dus ook afwasbestendig, dus dat middel wordt vooral aanbevolen. Denk dan aan de Kombi Snel of Turbo van Bison of aan de speciale porseleinlijm van Pattex. Je koopt de producten bij de bouwmarkt, zoals de Gamma of soms zelfs bij de Action!

Wil je porselein repareren, zoals grootmoeder dat deed met melk? Dompel een kopje met een barst onder in een pan met kokende melk. Laat het een uurtje sudderen en zie hoe de melkeiwitten op miraculeuze wijze de barst opvullen.

Porselein lijm kopen?

Vandaag besteld = Snel, Voordelig en Morgen in Huis via deze webwinkels:

 

Porselein lijm vergelijken

Wij hebben de meest verkochte porselein lijm onder elkaar gezet, zo kan je eenvoudig vergelijken en de porselein lijm kopen die je het meeste aanspreekt. De vergelijkingen baseren wij op informatie dat online beschikbaar is in combinatie met ervaringen van kopers. Gezien wij deze vergelijking geheel onafhankelijk benaderen heeft u een in een oogopslag een beeld van de verschillende producten. Onze onafhankelijkheid zit hem in het feit dat wij geen voorkeur presenteren en niet afhankelijk zijn door bijvoorbeeld advertentie inkomsten van de fabrikanten.

De adviesprijs kan wijzigen, om zeker te zijn dat je de juiste prijs betaald raden wij je aan om te klik op “bekijk hier”. Deze link verwijst je naar een webshop om zodoende de prijs te bekijken alsmede het product daar eventueel aan te schaffen.

ProductOmschrijvingAdviesprijsKopen
Pattex lijmmakkelijk verwerkbaar
corrigeerbaar
€ 10,69Bekijk hier
Pattex classicmakkelijk verwerkbaar€ 14,95Bekijk hier
ComfortTrendssupersnel werkend
makkelijk verwerkbaar
€ 27,95Bekijk hier
Pattex speciaal lijmmakkelijk verwerkbaar
reukloos
€ 9,95Bekijk hier
Decoupagemakkelijk verwerkbaar
supersnel werkend
€ 26,99Bekijk hier

Vragen over porselein lijm? Stel ze gerust hieronder!

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.