Alles over de beste huidlijm

Huidlijm kun je gebruiken voor zowel medische- als cosmetische doeleinden. Artsen gebruiken medische lijm om een wond te lijmen, dus als vervanger van de hechtingen. Ook wordt het plakmiddel door grimeurs gebruikt om een personage vorm te geven, maar ook tijdens carnaval maken veel mensen gebruik van dit product.

Je gebruikt het bijvoorbeeld voor het vastplakken van baarden, kaalkoppen, latex neuzen, als plakmiddel voor glitters en voor steentjes.

De lijm is enigszins waterbestendig, dus je kunt ermee douchen. Laat het echter niet weken door te zwemmen of badderen, want dan kan het middel oplossen. Wil je het middel verwijderen, dan kun je voor de cosmetische variant deppen met olie (babyolie of olijfolie). Is de lijm aangebracht op een wondje dan laat dit vanzelf los, dus daar hoef je niets aan te doen. Je kunt huidlijm kopen bij de apotheek, maar ook bij drogisterijen als Etos en Kruidvat.

Er zijn ook varianten verkrijgbaar bij budgetwinkel Action en bij de Hema, dus opties genoeg om een goede lijm voor de huid te kopen.

Huidlijm kopen?

Vandaag besteld = Snel, Voordelig en Morgen in Huis via deze webwinkels:

 

Vragen over huidlijm? Stel ze gerust hieronder!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *