Alle lijmfabrikanten in Nederland

Er zijn vele lijmfabrikanten actief op de markt. Van consumenten lijmen tot professionele lijm zoals die in groot materieel. Zo zijn er de bekendere merken zoals Pattex en Bison. De industriele en professionele lijmen zoals Bostik.

Missen er fabrikanten, merken of bedrijven? Laat het ons weten! Neem contact met ons op.

secondelijm met dop

Lijmfabrikanten op een rij

Collall LogoCollall B.V. is een creatief en innovatief productiebedrijf waar consumenten lijmen , -verven, inkten en fixatieven vervaardigd worden. De produktielokatie is gelegen in Stadskanaal (provincie Groningen).

Collall B.V. beschikt over een modern laboratorium en innovatieteam waar constant nieuwe producten ontwikkeld en getest worden. In Stadskanaal werken ca. 20 mensen.

> Bekijk alle lijmen van Collall

Bison logoBison is al 80 jaar onmisbaar in ieder huishouden! In 1938 ontwikkelde schoenmaker Cornelis van der Reepe een voorloper op de inmiddels wereldberoemde Bison Kit en legde daarmee nietsvermoedend de basis voor het succesvolle Bison. Bekijk hier meer informatie over Bison lijm.

> Bekijk alle lijmen van Bison

pattex logoHoewel Henkel al sinds 1925 gewone houtlijmen verkocht, begint het verhaal van Pattex in het jaar 1956 – een revolutie op de markt voor kleefstoffen. Bekijk hier meer informatie over Pattex lijm.

> Bekijk alle lijmen van Pattex

pritt logoIn 1969 heeft Henkel de eerste lijmstick ter wereld ontwikkeld. De lijmwereld was voor altijd veranderd! Nu kent iedereen de Pritt stift en wordt het door miljoenen mensen over de hele wereld gebruikt.

> Bekijk alle lijmen van Pritt

3M logoTegenwoordig zijn 3M-innovaties in bijna alle geledingen van het leven, werk, geneeskunde en technologie te vinden. Geen wonder dat 51 basistechnologieën, 8.100 onderzoekers en meer dan 117.000 geregistreerde patenten de knowhow bieden om voortdurend nieuwe en creatieve oplossingen te ontwikkelen.

> Bekijk alle lijmen van 3M

bostik logoSinds de oprichting in 1974 is Bostik Benelux B.V. (voorheen Den Braven) gespecialiseerd in de ISO-gecertificeerde productie van hoge kwaliteit kitten, lijmen, purschuimen en technische sprays voor de bouwsector en industrie.

> Bekijk alle lijmen van Bostik

tesa lijm logoMet een naamsbekendheid van 98 procent en een populariteit van 76 procent (GfK, 2012) is tesa® in zijn thuismarkt Duitsland een van de sterkste merken. Lees meer over Tesa lijm.