Nanocoating.nl

Alles over de beste montagelijm

Montagelijm wordt in de volksmond veelal montagekit genoemd, omdat het wordt gebruikt om projecten mee ‘af te kitten’. Er zijn verschillende varianten verkrijgbaar, dus kijk goed naar de gewenste toepassing en afwerking. Er is watervaste montagelijm, die ideaal is voor projecten in vochtige ruimtes, zoals de badkamer. Ook heb je extra snel drogende kitsoorten én transparante lijm voor een prachtige afwerking.

Heb jij een diy-project en wil je schroeven en spijkers vermijden, dan kan een goede montagelijm de oplossing bieden. Denk aan het verlijmen van traptreden, lambrisering, vensterbanken en plinten. De montagekit of -lijm verwijderen kan nog wel eens een klusje zijn. Probeer het met een plamuurmes of beitel te verwijderen en de restjes te verwijderen door te schuren. Lukt dit niet dan is een lijmverwijderaar de oplossing óf als het echt om een flink project gaat: de lijmresten verwarmen (niet verbranden). Het lijmmiddel wordt door de temperatuurstijging soepel, waardoor je het eenvoudig kunt verwijderen. Je koop montagelijm of montagekit bij de Action, Karwei en andere lokale bouwmarkten. Ook online vind je diverse merken, zoals bijvoorbeeld Bison. Succes!

Montagelijm kopen?

Vandaag besteld = Snel, Voordelig en Morgen in Huis via deze webwinkels:

 

Montagelijm vergelijken

Wij hebben de meest verkochte montagelijm onder elkaar gezet, zo kan je eenvoudig vergelijken en de montage lijm kopen die je het meeste aanspreekt. De vergelijkingen baseren wij op informatie dat online beschikbaar is in combinatie met ervaringen van kopers. Gezien wij deze vergelijking geheel onafhankelijk benaderen heeft u een in een oogopslag een beeld van de verschillende producten. Onze onafhankelijkheid zit hem in het feit dat wij geen voorkeur presenteren en niet afhankelijk zijn door bijvoorbeeld advertentie inkomsten van de fabrikanten.

De adviesprijs kan wijzigen, om zeker te zijn dat je de juiste prijs betaald raden wij je aan om te klik op “bekijk hier”. Deze link verwijst je naar een webshop om zodoende de prijs te bekijken alsmede het product daar eventueel aan te schaffen.

ProductOmschrijvingAdviesprijsKopen
Pattex kitmakkelijk verwerkbaar
reukloos
zit goed vast!
€ 9,95Bekijk hier
Bison 2Kmakkelijk verwerkbaar
corrigeerbaar
€ 14,95Bekijk hier
Pattex tubewaterbestendig
hoge kwaliteit
makkelijk aan te brengen en te verwerken
€ 8,99Bekijk hier
Bisonmakkelijk verwerkbaar
goed om bepaalde metalen en hout te verlijmen
€ 14,49Bekijk hier
Bison montagekitmakkelijk verwerkbaar
corrigeerbaar
oplosmiddelvrij
€ 9,95Bekijk hier

Vragen over montagelijm? Stel ze gerust hieronder!

4 antwoorden
 1. A.D. Boer
  A.D. Boer zegt:

  Hoe krijg ik een prikboord (van kurk , achterkant hout) van de muur af die gestuct is. Hij zit vast met pattex montage lijm. Het liefst voorzichtig zodat de muur niet beschadigt raakt en het prikboord opnieuw gebruikt kan worden.

  Beantwoorden
  • Redactie Lijmgids.nl
   Redactie Lijmgids.nl zegt:

   Beste heer/mevrouw Boer,

   Hartelijk dank voor je vraag!

   Demontage is niet geheel mijn ding, persoonlijk zou ik met een plamuurmes en een licht hammertje het eraf te krijgen. Nogmaals demontage is niet mijn specialiteit.

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *